Krožna žaga za drva – kvalitetno in natančno brušenje lista krožne žage za les ali kovino


Krožna žaga je orodje, ki se pojavlja v skoraj vseh mizarskih delavnicah. Zelo uporabna pa je tudi krožna žaga za drva, ki naredi rezanje drv še enostavnejše in lažje. Da krožna žaga za drva reže natančno in hitro pa je nujno potrebno, da ji posvetimo dovolj skrbi in da krožno žago za drva redno tudi brusimo.


Listi krožne žage za drva bodo vedno brezhibno nabrušeni v Brusilnici Treven d.o.o.


V podjetju Brusilnica Treven d.o.o. poskrbimo, da bodo listi vaše krožne žage za drva vedno brezhibno nabrušeni, vaša žaga pa bo tako rezala natančno, hitro in kakovostno. Z odlično nabrušeno krožno žago za drva boste delo hitro in enostavno opravili ter tako prihranili dragocen čas, ki ga dan danes že tako nenehno primanjkuje.


Zraven brušenja krožne žage za drva vam ponujamo tudi brušenje drugih rezil


Ponujamo vam brušenje različnih krožnih žag. Odločite se lahko za brušenje krožne žage za drva, ponujamo pa vam tudi brušenje listov krožnih žag za kovino ter listov krožnih žag za les. Seveda pa vam zraven krožnih žag za drva in drugih krožnih žag ponujamo tudi brušenje drugih rezil, kot so na primer skobeljni noži, ročne žage, pa tudi kuhinjski noži. Vsa rezila, ki jih boste brusili pri nas bodo kakovostno in natančno nabrušena, delo v njimi pa bo tako lažje in natančnejše.

 

list krožne žage za kovino


Mogoče se je dogovoriti tudi za popravilo zob krožne žage za drva


Zraven brušenja krožnih žag za drva in drugih rezil vam ponujamo tudi popravilo zob na rezilu. Med delom se kar hitro zgodil, da poškodujemo zob rezila. Ta se lahko zvije ali pa tudi odtrga ter tako rezilo izgubi funkcionalnost. Pri nas bomo poskrbeli tudi za zobe rezila krožne žage za drva.


Brušenje krožne žage za drva je s pomočjo sodobnih tehnologij kvalitetno


Krožna žaga za drvaVas zanima več o naši storitvi? Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o kvaliteti brušenja krožnih žag za drva in drugih rezil, ki vam jih ponujamo pri nas. Ponujamo vam brušenje krožnih žag za drva. Nabrusili bomo liste krožne žage za vzdolžni rez in za prečni prerez. Cena brušenja je ugodna, brušenje pa je s pomočjo kvalitetnih in sodobnih strojev, ki jih pri delu uporabljamo, natančno in učinkovito.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti. Kontaktirajte nas in se odločite za kvalitetno brušenje svoje krožne žage za drva še danes.