Krožna žaga – kvalitetno brušenje listov krožne žage za železo ali les


Krožna žaga je orodje, ki dopolnjuje skoraj vsako mizarsko delavnico. Delo s krožno žago je razgibano in precej enostavno, vendar mora biti za želeno kakovost in natančno izdelavo izdelkov krožna žaga dobro nabrušena in tudi drugače dobro vzdrževana.


Zraven krožne žage vam lahko nabrusimo tudi druga rezila

 

V podjetju Brusilnica Treven d.o.o. se ukvarjamo z brušenjem najrazličnejših rezil. Odlično bomo nabrusili nože, rezkarje, kmetijske nože, motorne žage, pa tudi listom krožne žage bomo kos. Nabrusimo lahko vse vrste listov krožne žage, pa naj gre za brušenje lista krožne žage za železo ali za les.

Krožna žaga

 

Sodobna tehnologija nam omogoča kvalitetno in natančno brušenje krožne žage

S pomočjo sodobne tehnologije, ki jo v podjetju Brusilnica Treven d.o.o. uporabljamo, bomo omogočili, da bo vaša krožna žaga ali drugo rezilo, rezalo brezhibno in natančno, delo z krožno žago oz. drugim rezilom pa bo tako lažje in hitrejše, izdelki pa bodo kakovostnejši in tako tudi bolj priljubljeni.


Ponujamo vam tudi popravilo zob krožne žage, ki se med delom hitro poškodujejo


Med delom pa se ne obrablja zgolj rezilo krožne žage za les, ampak lahko poškodujemo tudi sam zob ali celo več zob krožne žage. Zob se lahko le zvije, zgodi pa se lahko tudi, da zob odpade. V takšnem primeru ni nujno potrebno zamenjati celotnega rezila krožne žage, pač pa lahko popravimo le poškodovan zob. V našem podjetju vam zraven brušenja listov krožnih žag ponujamo tudi popravilo poškodovanih zob krožne žage.


Več o brušenju krožne žage in drugih rezil si lahko ogledate na naši spletni strani


Vas zanima več o naših storitvah brušenja rezil? Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o kakovostni ponudbi brušenja krožnih žag in drugih rezil za katero se lahko odločite. Storitve brušenja so cenovno ugodne, z našimi modernimi in kvalitetnimi brusilnimi napravami pa poskrbimo, da bodo vaše krožne žage, kuhinjski noži in ostalo orodje kakovostno in ostro nabrušeno.

 ročna krožna žaga za les
V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte po e-pošti ali po telefonu


V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte po telefonu ali e-pošti in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč ter vam z nasveti in izkušnjami pomagali do pravilne odločitve pri izbiri brušenja oz. popravila lista vaše krožne žage za drva, ali drugega tipa krožne žage. Storitev, ki vam jo ponujamo je izjemno ugodna, brušenje pa izjemno natančno.