Skobeljni noži za zadovoljne stranke

Brusilnica Treven je podjetje, ki se ukvarja s profesionalnim brušenjem nožev. K samemu poslovanju, od brušenja skobeljnih nožev do drugih storitev, pristopamo celovito, z veliko mero odgovornosti do naših strank. Večletne izkušnje brušenja nožev za skobeljnik in ostalega dela ter znanje dopolnjujemo in nadgrajujemo z izbiro CNC strojev priznanega nemškega proizvajalca brusilnih strojev Vollmer, ki nam zagotavljajo visoko kvaliteto brušenja skobeljnih nožev in drugih opravljenih storitev, kot je recimo ploskovno brušenje. Nabrusimo vam tudi vse vrste skobeljnih nožev (dolžine do 100cm, širine do 20cm in neomejene debeline), ne glede na to, ali jih potrebujete v mizarski delavnici ali v večjih obratih lesne industrije. Opravimo tudi brušenje nožev (cena res ni visoka) vseh sekalcev za biomaso in vseh ravnih nožev za uporabo v kmetijstvu, skratka lahko vidite, da smo zelo vsestranski.

 

Brušenje skobeljnih nožev za vse vrste rabe

Naša vizija je, da posrbimo za profesionalno brušenje nožev za rabo v vsaki kuhinji, mizarski delavnici in v različnih obratih lesno-predelovalne industrije. Skobeljne nože vam nabrusimo v najkrajšem možnem času ter vam obenem zagotavljamo tudi prevzem in dostavo vaših rezil po brušenju nožev za skobeljnik. Zavedamo se, da lahko »le dober brusač žagarju odreže dober kos kruha«. Opravimo tudi ploskovno brušenje. Kako poteka brušenje nožev, cena in vse ostale podrobnosti lahko izveste, če nas kontaktirate preko elektronske pošte ali na telefon. Ker je naša prioriteta kvalitetno nabrušeno rezilo, za prevzem in dostavo skobeljnih nožev skrbi družba Gold Ekspress, ki za nas opravlja prevoze v najhitrejšem možnem času. Izpolnite kontaktni obrazec in poskrbeli bomo, da bo logistika stekla brez dodatnih težav.

 

Brušenje skobeljnih nožev po ugodnih cenah

Pri prvem poskusnem brušenju skobeljnih nožev vam rezila prevzamemo in dostavimo brezplačno, kar pomeni prihranek za vašo denarnico. Naše podjetje pa se ne ukvarja samo z noži, ampak brusi tudi krožne žage za mizarje. Za vas z največjim veseljem opravimo brušenje krožnih žag za iveral, brušenje mizarskih predrezil in še veliko ostalih za vas zelo koristnih storitev, še posebej, če se ukvarjate z mizarsko dejavnostjo. Na žagah tudi menjamo zobe in jih popravljamo. Enostavna pot, da pridete do informacij, ki jih želite izvedeti o vseh naših storitvah je tudi ta, da enostavno izpolnite obrazec na naši spletni strani. Vnesete svoje podatke in sporočilo, ki ga želite poslati, in kmalu lahko pričakujete naš odgovor. Skratka, naše podjetje je tu za vas – od brušenja skobeljnih nožev do pomoči pri popravljanju žag za vašo mizarsko delavnico. Vabljeni.

 

Skobeljni noži