Rezkar za les – ostro rezilo omogoča udobno in natančno obdelavo lesa

 

lamelni rezkar cenaRezkar za les predstavlja vsestransko orodje za obdelavo lesa, ki pravzaprav ne sme manjkati v nobeni delavnici – tako domači kot profesionalni. Podobno kot sveder lahko tudi rezkar za les vertikalno prodre v material. S pomočjo njegovega rezila na čelni strani in obodu je možno rezkati tudi v horizontalni smeri ter tako iz materiala izrezkati figure ali podolgovate luknje (utore). Rezkar za les je zelo primeren za rezkanje šablon, kontur, krogov in utorov, za izdelavo zaključnih letvic in letvic za okvire slik ter za graviranje napisov.

A tako kot vsako orodje z rezili se tudi rezilo rezkarja sčasoma obrabi in postane topo. Da bi zagotovili nemoteno delovanje tega tako obveznega stroja v domači ali profesionalni delavnici, je redno in profesionalno brušenje njegovih rezil nujno. Brusilnica Treven je pravi naslov za vas, saj nudimo profesionalno brušenje po ugodni ceni.

 

Profesionalno brušenje rezil po ugodni ceni 

 

V Brusilnici Treven profesionalno brusimo rezila, kot so rezila krožne, tračne in motorne žage ter rezila skobeljnih in kuhinjskih nožev. Poskrbimo tudi za popravilo zob na žagi. Z brušenjem rezil imamo večletne izkušnje, ki jih dopolnjujejo in nadgrajujejo CNC stroji vrhunske kakovosti, ki nam zagotavljajo visoko kakovost brušenja.

 

Namizni rezkar za les – maksimalna moč in natančnost, a le ob ostrem rezilu  

 

Redko katero orodje za obdelavo lesa je tako vsestransko uporabno kot namizni rezkar. Z njim lahko rezkate dolge luknje in utore za lesne zveze, oblikujete in posnemate robne profile, rezkate po šabloni, nadmizni rezkar pa omogoča pa tudi prostoročno rezkanje, npr. okrasov, vzorcev in napisov. Vaša ustvarjalnost pri tem ne pozna meja.

Namizni rezkar za les se ponaša tudi z maksimalno močjo in natančnostjo, ki omogočata kreativno in udobno delo z lesom. Njegovo konstrukcijo sestavljajo plošče iz litega železa. Gred za rezkanje se pomika iz okrogle odprite na stranici, ki se nahaja na sredini delovne mize za rezkanje. Namizni rezkar se prav tako kot rezalnik profilov (profilni rezkar) uporablja za izdelavo profilov ter spojev in utorov na obdelovancu.

 

namizni rezkar

 

Imate doma CNC rezkar za les? Morda stebelni ali lamelni rezkar? Cena brušenja teh orodij je danes več kot ugodna. Ugodno, predvsem pa kakovostno in hitro pa je tudi brušenje rezil v našem podjetju. Zaupajte nam, da bomo poskrbeli, da vam bo vaš namizni rezkar za les služil še leta in leta.