Rezkar oz. rezkalni sveder – učinkovito orodje za obdelavo lesa

 

Nadmizni rezkar predstavlja vsestransko električno orodje za dolbenje lesa. Podobno kot sveder lahko tudi rezkar vertikalno prodre v material. S pomočjo njegovega rezila na čelni strani in obodu je možno rezkati tudi v horizontalni smeri ter tako iz materiala izrezkati figure ali podolgovate luknje (utore). Velikokrat je zmotno mišljenje, da lahko z rezkarjem zgolj naredimo lepe robove, vendar to ni vse.

Možnosti uporabe namiznih rezkalnikov so raznovrstne: segajo od natančnega izdelovanja utorov, obdelave robov in profilnega rezkanja (profilni rezkar) do rezkanja podolgovatih izvrtin in kopirnega rezkanja. Z rezkarjem lahko delamo izreze, duplikate na podlagi šablone, robove, stičišča za povezovanje, dekoriramo površino in še veliko več. Obdelujete lahko najrazličnejše materiale z največjo mero udobja in natančnosti.

 

Nadmizni rezkar - redno brušenje rezil za boljšo učinkovitost orodja

 

Vam vaš nadmizni rezkar ne služi več tako kot dobro? Tako kot vsako orodje z rezili se tudi rezilo rezkarja sčasoma obrabi in postane topo. Zato je redno brušenje rezil še kako pomembno. Vaš nadmizni rezkar, kot tudi vsa ostala mizarska orodja, vam bodo z našo pomočjo še dolgo odlično služila. Naša vizija je zagotoviti ostra rezila vsaki mizarski delavnici in različnim obratom lesno-predelovalne industrije. Mini rezkar za les in vse druge rezkarje vam nabrusimo v najkrajšem možnem času, možen pa je tudi prevzem in dostava vaših rezil.

 

nadmizni rezkarprofilni rezkar

 

Brusilnica Treven – profesionalno brušenje rezil po ugodni ceni

 

V Brusilnici Treven profesionalno brusimo rezila, kot so rezila krožne, tračne in motorne žage ter rezila skobeljnih in kuhinjskih nožev. Poskrbimo tudi za popravilo zob na žagi. Z brušenjem rezil imamo večletne izkušnje, ki jih dopolnjujejo in nadgrajujejo CNC stroji vrhunske kakovosti, ki nam zagotavljajo visoko kakovost brušenja. Konktaktirajte nas glede vašega nadmiznega rezkarja in se prepričajte sami, da je naša storitev kakovostna. Pa ne samo to, navdušila vas bo zagotovo tudi naša ugodna cena.

Če torej potrebujete hitro in profesionalno brušenje rezil po ugodni ceni, vas vabimo, da stopite v stik z nami. Na voljo smo vam po telefonu, lahko nam pišete na elektronski naslov ali pa izpolnete spletni obrazec, ki ga najdete na naši spletni strani.

 

Brušenje rezil še nikoli ni bilo tako enostavno. Niti ugodno.