Vaš nadrezkar bo dobro deloval po zaslugi kakovostnega brušenja rezil

 

nadmizni rezkarVam vaš nadrezkar ne služi več dobro? Potem je čas, da nas obiščete. Poskrbeli bomo, da bo vaše mizarsko orodje za dolbenje in oblikovanje lesa zopet v vrhunski formi. Pri tem uporabljamo kvalitetni stroj, s katerim lahko vodno brusimo HW in HSS rezkarje, stebelne HM rezkarje za CNC stroje (tudi mini CNC rezkar), spiralne rezkarje, spiralne večzobe skobeljne glave, lamelne rezkarje, rezkarje za dolžinske spoje, svedre grčarje, mozničarje in vse orodje za dolbenje, pa tudi pogonska kolesa za večstranske skobelnje stroje.

Naša vizija je zagotoviti ostra rezila vsaki mizarski delavnici in različnim obratom lesno-predelovalne industrije. Mizni rezkar za les in vse druge rezkarje vam nabrusimo v najkrajšem možnem času, možen pa je tudi prevzem in dostava vaših rezil.

 

Mizni rezkar – vsestransko orodje za kreativno obdelavo lesa

 

nadrezkarZa mizni oz. namizni rezkar lahko mirne duše rečemo, da gre za tisti kos opreme, ki ne sme manjkati v nobeni delavnici. Redko katero orodje za obdelavo lesa je namreč tako vsestransko uporabno kot nadmizni rezkar. Podobno kot sveder lahko tudi nadrezkar vertikalno prodre v material. S pomočjo rezila na čelni strani in obodu je možno rezkati tudi v horizontalni smeri ter tako iz materiala izrezkati figure ali podolgovate luknje (utore). Zaradi česar je nadrezkar zelo primeren za rezkanje šablon, kontur, krogov in utorov, za izdelavo zaključnih letvic in letvic za okvire slik ter za graviranje napisov.

Mizni rezkar za les se ponaša tudi z maksimalno močjo in natančnostjo, ki omogočata kreativno in udobno delo z lesom.

 

 

Nadrezkar – izbira pravega odvisna od naših potreb

 

Kako izbrati pravi nadrezkar? Izbira je v prvi vrsti odvisna od vaših potreb. Rezkarji in nadrezkarji se med seboj razlikujejo po teži, moči, stročnici in številu vrtljajev. Svetujemo vam, da ste pri izbiri pozorni predvsem na naslednje lastnosti: 

  • možnost nastavitve hitrosti in s tem prilagoditve na obdelovan material,
  • možnost enostavne nastavitve globine rezkanja,
  • možnost nastavka za odsesovanje prahu, ki ne ovira pogleda na obdelovan material,
  • možnost enostavne in hitre zamenjave nastavka za rezkanje. 

 

Bodite pozorni tudi na nego in vzdrževanje orodja. Seveda vam pri tem lahko pomagamo mi. Vaš nadrezkar ali mizni rezkar ter vsa ostala mizarska orodja bodo z našo pomočjo še dolgo odlično delovala. Vabimo vas, da stopite v stik z nami – na voljo smo vam po telefonu, lahko nam pišete na elektronski naslov ali pa izpolnete spletni obrazec. Brušenje rezil še nikoli ni bilo tako enostavno.