Brušenje kuhinjskih nožev

brušenje kuhinjskih nožev

Smo podjetje Brusilnica Treven, podjetje z dolgo tradicijo. Med naše glavne storitve spada brušenje nožev. Če za svoje podjetje potrebujete brušenje industrijskih nožev, smo tu za vas. V nas ne dvomite, saj delamo kakovostno, profesionalno in predvsem odgovorno. CNC stroji priznanega nemškega proizvajalca Vollmer bodo poskrbeli za več kot odlično brušenje nožev. Če vam vaš nož za rezanje silaže ne več dobro služi, nas le kontaktirajte in poskrbeli bomo za vse potrebno, da bo zopet pravilno stekel. Poleg kvalitetnega brušenja nožev vam za vašo mizarsko delavnico nabrusimo tudi zobe na žagi za les. Naš ostrilec nožev bo torej poskrbel za vse vaše želje. Naj seveda omenimo, da brušenje nožev opravimo po zelo ugodni ceni, zato se vam obisk našega podjetja izplača.

 

 

Brušenje kuhinjskih nožev za gospodinje

Ker poleg brušenja industrijskih nožev želimo tudi, da imate odlično nabrušene nože v svoji kuhinji, poskrbimo za brušenje kuhinjskih nožev, s katerimi bo kuhanje veliko lažje. Brušenje nožev opravimo v najkrajšem možnem času ter vam obenem zagotavljamo tudi prevzem in dostavo vaših rezil. Če vas zanima kvalitetno brušenje nožev in vse informacije o našem podjetju, se nikar ne obotavljajte. Lahko nas pokličete ali pošljete elektronsko pošto, enostavno pa je tudi izpolniti obrazec na naši spletni strani. Naš glavni cilj je, da z odličnim ostrilcem nožev dobimo odličen rezultat – po brušenju nožev vam jih dostavi družba Gold Ekspress. Izpolnite kontaktni obrazec in poskrbeli bomo, da bo logistika stekla brez dodatnih težav, tako bo vaš nož za rezanje silaže že kmalu prispel v vaše roke.

 

Brušenje kuhinjskih nožev za vaš dom

brušenje kuhinjskih nožev

Če bi vseeno želeli, da naše storitve najprej preizkusite, imamo za vas odlično novico. Pri prvem brušenju nožev ali mizarskih žag vaša rezila mi prevzamemo in nato tudi dostavimo, in to povsem brezplačno. Če ste mizarji, ki v svoji delavnici enostavno ne zmorete delati brez odlično nabrušenih žag za les, je naše podjetje vaša rešitev. Brusimo krožne žage, mizarska predrezila in še mnogo drugih pripomočkov za vse pridne mizarje, vašo žago pa lahko tudi popravimo ali na njej zamenjamo zobe. Ker pa se seveda veliko nožev uporablja za različna gospodinjska opravila, lahko pridete k nam, ko noži ne veš dobro režejo in poskrbeli bomo za brušenje kuhinjskih nožev. Nikar torej ne skrbite, za vse težave z vsemi vrstami nožev se lahko kadarkoli obrnete na nas. Zelo bomo veseli vašega obiska, še bolj pa, če nam boste zaupali brušenje svojih nožev ali žag, za katere se bomo nedvomno zelo potrudili.