natančno brušenje krožnih žag različnih premerov

Krožna žaga za les je eden ključnih pripomočkov v vsaki mizarski delavnici. Da bi zagotovili njeno nemoteno delovanje, je nujno redno in profesionalno brušenje krožne žage. Za to danes večinoma skrbi stroj za brušenje krožnih žag, bolj znan kot CNC. Brušenje žag pa kljub razvoju tehnologije še vedno zahteva tudi človeško znanje in spretnosti. V podjetju Brusilnica Treven premoremo tako vrhunski stroj za brušenje krožnih žag kot obilico znanja. Oboje skupaj nam omogoča resnično kvalitetno brušenje krožnih žag. Ljubljana se nahaja nedaleč od našega podjetja, ki ima sedež v Rovtah. Zaradi ugodne lokacije so naše storitve dosegljive zelo širokemu krogu strank, ki jih zanima profesionalno in ugodno brušenje namiznih krožnih žag. Ljubljana ni v vaši bližini? Brez skrbi – po potrebi namreč poskrbimo za prevzem, nabrušena krožna žaga pa bo nato dostavljena do vašega praga.

 

Brušenje krožnih žag do tisočinke milimetra natančno

Vsaka namizna krožna žaga je nekoliko specifična, kar je treba upoštevati, ko izvajamo brušenje krožnih žag. Krožna žaga ima tako lahko majhen ali relativno velik premer, lahko je krožna žaga za vzdolžni ali prečni razrez, seveda pa se tudi krožna žaga za les, kamor med drugim uvrščamo krožne žage za drva in krožne žage za iveral, razlikuje od žage za kovino. Je lahko v vseh primerih dovolj zgolj ena naprava (CNC)? Brušenje s pomočjo vrhunskih brusilnih strojev Vollmer, ki jih uporabljamo v našem podjetju, je primerno tudi pri najzahtevnejših nalogah. Brusilne naprave Vollmer so tako odlična izbira za brušenje krožnih žag vseh vrst, svoje delo pa opravijo do tisočinke milimetra natančno.

 

Hitro in ugodno do brezhibno nabrušenih rezil

Vas morda zanima brušenje mizarskih predrezil ali krožne žage ročnih čelilcev? So vaši noži za predelovanje lesne biomase oziroma noži sekalcev za biomaso v precej klavrnem stanju? Morda vam težave povzročajo ravni noži, v kmetijstvu in drugih panogah pogosto nepogrešljivi pripomočki, ali pa noži lesnih drobilcev? Tudi v vseh naštetih primerih bomo z veseljem poskrbeli za kakovostno, ugodno in hitro brušenje!

 

Krožne žage