Krožna žaga za drva – natančno brušenje lista namizne in ostalih krožnih žag

 

Krožna žagaKrožna žaga za drva je nepogrešljiv pripomoček v vsaki mizarski delavnici. Samo dobro nabrušena in primerno vzdrževana namizna krožna žaga za drva oziroma les bo dala optimalne rezultate dela. Zato se v podjetju Brusilnica Treven d. o. o. trudimo, da vam zagotovimo kakovostno in natančno brušenje žag. Poskrbeli bomo za namizne krožne žage za les, za brušenje listov za krožno žago za kovino, za kuhinjske nože, tračne žage itd. Zagotavljamo vam, da bodo listi krožne žage za les in kovino ter ostala rezila ostri in da bo vaše delo s krožno žago za les lahko spet potekalo nemoteno. Svoje delo opravljamo strokovno in natančno s pomočjo strokovno usposobljenega kadra in vrhunskih strojev za brušenje rezil. Bogate izkušnje z brušenjem rezil nam omogočajo, da svoje delo opravimo učinkovito in profesionalno. Vabimo vas, da nas obiščete in se sami prepričate o naši profesionalnosti, natančnosti in kredibilnosti.

 

Kvalitetno nabrušen list za namizno krožno žago za les ali kovino bo dal boljše rezultate

 

Namizna krožna žagaSlabo nabrušena namizna ali ročna krožna žaga za les ne bo dala optimalnih rezultatov dela, hkrati pa bo čas dela podaljšala. Predvsem v lesni industriji mora biti za efektivno delo list krožne žage za les kvalitetno in pravilno nabrušen, saj v nasprotnem delo ne bo kvalitetno in natančno opravljeno. Kvalitetno nabrušen list bo poskrbel, da bo rez potekal v ravni liniji. V Brusilnici Treven bomo poskrbeli, da bo list za krožne žage za les dobro nabrušen. Ni potrebno, da bi ob najmanjši obrabi lista za krožno žago kupovali novega. Kar lahko storite je, da ga pripeljete k nam in mi ga bomo kvalitetno nabrusili. Listi za krožne žage za drva oziroma les so na voljo v različnih premerih, imajo različno število zob in so namenjene rezanju različnih materialov. Poleg krožne žage za les vam bomo kvalitetno nabrusili tudi list krožne žage za kovino.

 

Konkurenčne cene in do milimetra natančno brušenje krožnih in ostalih žag ter rezil

 

Smo zanesljivi, natančni in svojo storitev opravimo profesionalno. Poskrbeli pa smo tudi za konkurenčne in akcijske cene. Svoje delo bomo opravili hitro in do milimetra natančno. Vrhunski stroji in tehnologija, s katero si pomagamo pri brušenju krožnih žag za drva ali kovino, omogočajo nešteto ponovitev, delo pa je narejeno zelo natančno, za razliko od ročnega brušenja. V akciji, ki smo jo pripravili za vas, pa pri prvem brušenju list ali rezilo prevzamemo in dostavimo mi – brezplačno.