Krožna žaga za drva v lesno-predelovalni industriji

 

krožne žageKrožna žaga za drva je v lesno-predelovalni industriji nepogrešljiva, saj brez nje marsikatero delo ne bi bilo mogoče oziroma bi bilo zelo težaško in zamudno. Krožne žage za drva so lahko namizne ali ročne, glede na njihovo velikost pa s krožnimi žagami za les učinkovito režemo kose lesa in debla najrazličnejše velikosti in debeline. Rezilo krožne žage mora biti pri tem ostro in dobro nabrušeno, saj v nasprotnem primeru svojega dela ne opravlja dobro in pomeni zamude v proizvodnji. Dobro nabrušena krožna žaga za les ima tudi dolgo življenjsko dobo. Servis in brušenje krožne žage za drva tako pomeni velik prihranek v nasprotju z nakupom nove krožne žage.

 

Krožne žage za drva za domačo rabo

 

Tudi doma krožna žaga za drva večkrat pride prav, sploh če hišo ogrevamo na drva. Lesna kurjava je cenejša, stroške si pa še dodatno zmanjšamo, če se nekoliko znajdemo s krožno žago za drva

ter si kurjavo pripravimo kar sami. Žaganje na roko je v tem primeru izjemno zamudno in težaško, delo si pa poenostavimo in bistveno olajšamo, če za razrez uporabimo krožno žago za drva.


Krožna žaga za drva mora biti dobro nabrušena

krožne žage za drva

V podjetju Treven kakovostno, natančno in hitro brusimo krožne žage za drva, motorne ter tračne žage, skobeljne, kmetijske in kuhinjske nože. Svoje delo upravljamo strokovno, cenovno ugodno in hitro, saj si želimo, da bi bili z našimi storitvami zadovoljni z vseh vidikov. Krožne žage za drva brusimo z vrhunskimi CNC stroji nemškega proizvajalca Vollmer, ki nam omogočajo prav pikolovsko natančnost. Ker pa je vsaka krožna žaga za drva drugačna, se dela po potrebi lotimo tudi ročno. Svojo strokovnost nenehno nadgrajujemo s seminarji in sejmi, povezanimi z našo dejavnostjo. Storitve brušenja rezil opravljamo že desetletje, letos pa smo pridobili tudi bonitetno oceno AA+, kar pomeni, da so nas kot podjetje, vredno zaupanja, prepoznali tudi drugi.


Naj vam priskočimo na pomoč


Potrebuje vaša krožna žaga za drva servis? So vaši noži in ostala rezila trenutno v slabem stanju? Potem vas vabimo, da se oglasite pri nas, saj bomo poskrbeli za celovite rešitve. V brusilnici Treven svoje delo jemljemo zelo resno. Prav vsi, ki sodelujemo pri opravljanju storitev, smo profesionalni na svojem področju. Vsakega naročila se lotimo takoj, kot je mogoče, saj se zavedamo, da je za nemoteno delo v industriji potrebno sinhrono in hitro sodelovanje prav vseh udeležencev. Ob tem vam želimo ponuditi kar najnižje cene brušenja krožne žage za drva in ostalih rezil ter najvišjo kvaliteto storitev, saj so zadovoljne stranke naše najboljše plačilo in najboljša reklama.