Kmetijski noži bodo po našem brušenju kot novi

Kmetijske nože moramo vzdrževati v najboljši formi, zato se je treba zateči tudi k rednemu brušenju. Pravilno brušenje nožev je izjemno pomembno, saj jim le na tak način lahko zagotovimo dolgo življenjsko dobo in kvalitetno delovanje. V brusilnici Treven smo strokovnjaki za brušenje z večletnimi izkušnjami in najboljšim brusilnim strojem za brušenje nožev. Kmetijski noži so po opravljeni storitvi ostri kot novi.

 

Kmetijski noži

 

Poceni in pravilno brušenje nožev

Pravilno brušenje noževPri vseh storitvah je vedno treba najti ravnovesje med kvaliteto in ceno in prav pri tem mi blestimo. V najkrajšem možnem času bomo s strojem za brušenje nožev poskrbeli za potrebno ostrino, pri čemer vaša denarnica ne bo trpela. Pravilno brušenje nožev garantira naš vrhunski brusilni stroj za brušenje nožev. Z njim lahko vodno brusimo nože za balirke, za samonakladalke, za silokombanje in vse ostale kmetijske nože. Skrbimo za stroje vseh znamk: Krone, Puttinger, Deutz Fahr, Mengele, Strautmann, Sip ...

 

Poleg kmetijskih nožev poskrbimo še za kuhinjske nože

Poleg industrijskih in kmetijskih nožev v brusilnici Treven poskrbimo tudi za odlično nabrušene nože vaše kuhinje. Stroj za brušenje kuhinjskih nožev bo poskrbel, da bo kuhanje lažje in bolj zabavno.

Naše storitve pa so odlične tudi za vse mizarje, ki ne morejo delati brez pravilno brušenih nožev. Nabrušene žage za les, zamenjava zob in druga popravila so vsa na voljo na enem mestu in po ugodni ceni. Na račun bodo prišli tudi rezkarji. Vodno brusimo HW in HSS rezkarje, stebelne HM rezkarje za CNC stroje, spiralne rezkarje, spiralne večzobe skobeljne glave, lamelne rezkarje, rezkarje za dolžinske spoje, svedre grčarje, mozničarje in vse za dolbenje, pa tudi pogonska kolesa za večstranske skobelnje stroje. Zaupajte nam brušenje svojih nožev ali žag in ne bomo vas razočarali.

 

Zagotovilo pravilnega brušenja nožev

Dober stroj za brušenje nožev je osnova za kvalitetno storitev, nato pa svoje doda še usposobljen kader. Pri nas imamo oboje. Naš stroj za brušenje kuhinjskih nožev je najvišje kvalitete, naši delavci pa sami strokovnjaki z veliko izkušnjami in predanostjo delu. Kmetijski noži bodo pri nas v najboljših rokah in nazaj pri vas v dogovorjenem roku. Pri prvem brušenju rezilo mi prevzamemo in nato tudi dostavimo - brezplačno. Z nami boste sodelovali še dolgo, saj vas bomo navdušili z našo profesionalnostjo.