Dobavljamo kvalitetne žage po meri vašega stroja

Zahvaljujemo se vam, da ste obiskali spletno mesto Brusilnice Treven. Polegh dolgoletnih izkušenj z brušenjem raznovrstnih rezil vam ponujamo tudi možnost nakupa izjemno kakovostnih žag, ki so po kvaliteti povsem primerljive z vsemi vodilnimi svetovnimi proizvajalci žag. Težko vam predstavimo paleto izdelkov, saj je naša posebnost zagotavljanje žag glede na lastnosti strojev, želje strank in specifik delovnih procesov. Seveda pa si v spodnji slikovni galeriji lahko ogledate ponudbo standardnih žag, ki jih imamo na zalogi.

 

Prednosti nakupa žag Brusilnice Treven:

  • z izdelavo žage po meri se zagotovi optimalno delovanje stroja,
  • kvaliteta in natančnost pri oblikovanju zob na žagi zagotavljata kvaliteten odrez in
  • pomoč pri dimenzioniranju žag ob ogledu delovnega procesa.

 

Prodaja žag prilagojena različnim potrebam žagarskih obratov

Nudimo žage primerne za različne vrste žagarskih dejavnosti. Z žagami smo opremili že različne lesno predelovalne obrate od koncesionarjev, ki se ukvarjajo s primarno predelavo lesa, do delavnic s finalizacijo žagarskih izdelkov. Pomagali vam bomo izbrati žago po meri specifik vaših žagarskih postopkov. Pred nakupom žage je potrebno dobro razmisliti katera vrsta zob na rezilu bo najbolj primerna za optimalno delovanje žage. Žage prilagodimo za razrez lesa, iverala ali Kerrock materiala. Nastavitev zob se prilagodi tudi glede na način razreza (prečen ali vzdolžen razrez).

 

 

Se vam zdi, da bi vaša žagarska dejavnost lahko tekla še hiteje? Nikakor ne najdete optimalne žage? Tukaj smo zato, da vam svetujemo in dobavimo najprimernejšo žago za vašo žagasrko obrt. Ne glede na to ali imate že povsem jasno vizijo o tem kakšno žago želite ali pa še iščete optimalno rešitev. Z veseljem pričakujemo vaše vprašanje.

 

nakup motorne žage je oddaljen samo za klik

Dobava žag po meri