Krožna žaga za drva in les bo boljše delovala, če bo kvalitetno nabrušena

 

List krožne žageKljučni pripomoček v vsaki lesarski delavnici je krožna žaga za les. Pa tudi v domači delavnici bo prav prišla kvalitetna in dobro nabrušena krožna žaga za drva. Če želimo, da krožna žaga nemoteno in lepo deluje, moramo zanjo skrbeti in jo redno vzdrževati. S kvalitetnim brušenjem boste najboljše poskrbeli za dolgo življenjsko dobo vaše krožne žage. V podjetju Brusilnica Treven smo specializirani za brušenje krožnih in tračnih žag, natančneje listov za krožno žago za les ali kovino in ostalih rezil. Desetletne izkušnje na področju brušenja, strokovnost in vrhunski stroji, s katerimi delo opravimo hitro, zanesljivo in natančno so le nekateri razlogi, zakaj vaš list za krožne žage prinesti k nam na brušenje. Vabimo vas, da si na naši spletni strani ogledate vso ponudbo naših storitev, lahko pa nas tudi obiščete in povprašate o ceni ali katerikoli drugi informaciji.

 

Vrhunski stroji za brušenje listov krožnih žag in ostalih rezil

 

Krožna žagaTehnologija je na področju brušenja krožnih žag za drva in ostale materiale zelo napredovala, vendar je še vedno potrebna spretnost in strokovno znanje delavca. V podjetju Brusilnica Treven uporabljamo samo najboljše brusilne stroje Vollmer, ki brušenje krožnih žag opravijo do tisočinke milimetra natančno. Krožne žage se med seboj razlikujejo: so takšne z majhnim ali velikim premerom, glede na namen se ločijo krožne žage za vzdolžni ali prečni prerez, razlikujejo pa se tudi glede na material, ki ga bodo rezale – krožne žage za les (za drva in iveral) in krožne žage za kovino. Ne glede na to, kakšno žago oziroma list krožne žage bi želeli nabrusiti, mi bomo poskrbeli, da bo delo opravljeno hitro in kvalitetno. Z dobro nabrušeno krožno žago bo vaše delo lažje in hitrejše, predvsem pa bo dalo bolj optimalne rezultate. Če ste torej še vedno v dvomu, ali kupiti novi list za vašo krožno žago za les, drva ali kovino ali pa ga preprosto nabrusiti, mi svetujemo slednje. Obiščite nas in se sami prepričajte o kvaliteti in strokovnosti našega dela.

 

Zaupajte nam – zagotavljamo vam kvalitetno brušenje krožnih in ostalih žag ter rezil

 

V podjetju Brusilnica Treven bomo poskrbeli, da bo vaš list za krožno žago za les, drva, kovino ali katerokoli drugo rezilo nabrušeno v najkrajšem možnem času. Zagotovimo pa vam tudi prevzem in dostavo vaših rezil – prvič brezplačno. Svojemu delu smo predani in verjamemo v svoje strokovno znanje in izkušnje. Zaupali so nam mnogi, zaupajte nam tudi vi.